Stem jij ook dit jaar op onze vereniging

Rabobank ClubSupport 2020 (voorheen Rabobank Clubkas Campagne)

Beste mensen
Van 5 oktober tot 25 oktober kunnen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal stemmen op hun favoriete clubs. Alle leden die mogen stemmen ontvangen een persoonlijke code waarmee je kunt stemmen op De eudalzangers
Je kunt maximaal 2 stemmen op ons uitbrengen. Iedere stem is geld waard. Als mannenkoor uit Heythuysen mogen wij dit jaar weer campagne voeren.

Ons doel
Het koor is op zoek naar nieuwe leden, deze willen we via een extra traject laten integreren in de vereniging. Dit traject zal eruit bestaan dat ze extra professionele ondersteuning krijgen op het gebied van ademhalingstechniek en de eerste beginselen van muziek lezen. Voor het werven van nieuwe leden hebben we extra financiële middelen nodig met name de pr. van dit traject en het inkopen van professionele ondersteuning.

Meer informatie www.rabo-clubsupport.nl
Mogen wij rekenen op je stem !

Alvast hartelijke dank.
De Leudalzangers
Namens het bestuur
Jack Heijnders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.