Jubileumconcert ‘Flash Back’ (07-10-2017)

Het 35 jarig bestaan van De Leudalzangers werd gevierd met een groots lustrumconcert ‘Flash Back’ in De Bombardon. Onder leiding van dirigent Jan Mertens vond dit concert plaats met Patrick Aendekerk aan de piano. Het geheel werd gepresenteerd door Jacqueline Coolen. Tenor Pascal Pittie en sopraan Daphne Ramakers gaven het concert extra allure. Bovendien ontving bestuurslid Jack Heijnders deze avond een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Verhoeven voor zijn vele jaren van inzet voor De Leudalzangers en voor zijn vele andere maatschappelijke functies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.