Presentatie website

Beste leden, dinsdag 19 maart zullen we onze om 20:00 uur onze nieuwe website aan jullie presenteren. Inmiddels hebben jullie allemaal een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen per mail, anders hadden jullie dit bericht niet kunnen lezen. Dit bericht is namelijk alleen te lezen als je ingelogd bent.

Bekijk de website maar eens goed zodat je vragen dinsdag eventuele vragen kunt stellen aan onze webmaster Paul Voermans. Mocht je ideeën hebben voor de website horen we die ook graag zodat we de site nog beter kunnen maken.

3 Responses

  • Rechts bovenaan op je gebruikersnaam gaan staan en klikken op “Mijn profiel wijzigen”, als je dan wat naar beneden gaat op de profielpagina, dan zie je staan”wachtwoord genereren”. Druk daarop en je kunt dit nieuwe wachtwoord gebruiken of zelf daar een wachtwoord intypen. Niet vergeten: klik daarna onderaan op “profiel bijwerken”.

 • Ziet er goed uit.
  Reactie: dank je!

  Ik neem aan dat Smoelenboek en Kofferbakmarkt-indeling qua leden nog wordt toegevoegd.
  Reactie:hoe bedoel je dat? Eventuele wijzigingen in commissies worden na door geven van het bestuur aangepast.

  Ik kom wel video fragmenten tegen maar nog geen audio fragmenten bij Repertoire.
  Reactie: klopt, ik krijg nog fragmenten aangeleverd van audio, dan kan ik ze erop zetten.

  Foto van de koorleden is een verouderde versie.
  Reactie: Welke foto bedoel je? Op welke pagina?

  Al met al “Chapeau”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.