Nieuwe voorzitter Leudalzangers

Op dinsdagavond 19 november j.l. is tijdens een extra Algemene Ledenvergadering Kees Fonville afgetreden als voorzitter van de Leudalzangers.

Na vijf en een half jaar het voorzitterschap van Mannenkoor de Leudalzangers op een uiterst correcte wijze te hebben bekleed, heeft Kees besloten het voorzitterschap tijdens een extra Algemene Ledenvergadering van 19 november j.l. neer te leggen. Het mannenkoor is hem veel dank verschuldigd voor wat hij voor de vereniging heeft betekend

De penningmeester sprak een dankwoord uit waarin hij een overzicht vertelde van de afgelopen vijf en een half jaar voorzitterschap. De leden hebben Jack Heijnders unaniem gekozen als nieuwe voorzitter.

Wij wensen Jack veel succes en hebben het volste vertrouwen in zijn leiderschap.

De voorzitter Jack Heijnders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.