Dinsdag 18 september 2018: Gratis zangworkshop met Martin Hurkens!

Zing mee met Martin Hurkens!De Ameezing Leudalzangers!

Het mannekoor heeft nog steeds ruimte voor nieuwe zangers. De Leudalzangers nodigen daarom mannen uit om deel te nemen aan een zangworkshop op dinsdag 18 september 2018 om 19.45 uur in de Bombardon te Heythuysen. Speciale gast bij deze workshop is Martin Hurkens, de winnaar van Holland’s Got Talent 2010!

Programma workshop

Dinsdag 18 september 2018, De Bombardon
19.45 uur   Ontvangst met koffie
20.00 uur   Aanvang workshop
21.00 uur   Pauze
22.00 uur   Einde workshop

Aanmelden voor de workshop

Mannen die willen meedoen mogen zich aanmelden, maar mogen ook gewoon onaangekondigd komen.Klik op deze link om aan te melden voor de workshop. Werkt voorstaande link bij u niet, stuur dan een email met uw naam, adres en telefoonnummer aan pr@leudalzangers.nl.

Kom meedoen!

Kom meedoen bij de Leudalzangers! Zingen gaat eigenlijk vanzelf. Koorzang mag je vergelijken met een sport. Een teamsport dan. De leeftijd om te gaan zingen is niet belangrijk. Of je nu 40, 50, 60 jaar of ouder bent, zingen is een manier om je eens uit te leven. Het is een veelzijdige en gezonde hobby. Nieuwe leden krijgen een warme en gedegen opvang bij de Leudalzangers, met een op maat gesneden muzikale training.

Over Martin Hurkens

Sinds het winnen van Hollands’ got talent 2010, veranderde zijn leven: van werkeloze bakker tot een zanger die heel Nederland en België rondreist om te zingen Zijn zangcarrière heeft sindsdien voor vele mooie hoogtepunten gezorgd.

Zo is er zijn hele mooie gouden cd “Sognare”, geproduceerd door Guido’s Orchestra. En een prachtige Nederlandse theatertour, waarin hij met dit mooie orkest in 26 grote theaters in Nederland heeft mogen zingen.

Samen met de beste symfonie en harmonie orkesten heeft hij opgetreden in binnen- en buitenland. O.a. in België, Duitsland, Turkije, Slovenië, Frankrijk, Italië. Daar kwamen nog eens meerdere hele mooie maar ook verre reizen bij naar, o.a. naar steden in China: Beijing, Goangzhou, Lianjin en Shanghai en naar Taiwan: Taipei en Kouhsiung.

De vele reizen doet hij allemaal samen met zijn vrouw; dankzij zijn zang beleven ze de mooiste tijd van hun leven. Zo zie je: dromen mag en heel soms komen deze ook nog uit.

Over De Leudalzangers

Het mannenkoor is opgericht op 11 mei 1982 en kent momenteel circa 45 leden in de leeftijd van 42 tot 82 jaar. In 2017 werd het 35 jarig bestaan gevierd. Onder muzikale leiding van dirigent Jan Mertens is er de afgelopen jaren gewerkt aan vernieuwende concerten. Zo heeft inmiddels de vijfde editie van het Vastelaovespromsconcert plaatsgevonden en wordt regelmatig een openlucht concert gegeven bij de Busjop te Heyhtuysen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.